4 مورد یافت شد

تغییر اقلیم و تأثیر آن بر کشاورزی

https://ier-ccchr.dums.ac.ir/آرشیو-رویدادها/تغییر-اقلیم-و-تأثیر-آن-بر-کشاورزی

امنیت غذایی ایجاد می‌کند. پیش‌بینی می‌شود که دمای جهانی تا پایان قرن بیست و یکم بین 2.5 تا 4.5 درجه سانتی‌گراد افزایش یابد. این تغییرات بر تولیدات کشاورزی، منابع جنگلی و اقتصاد روستایی تأثیر گذاشته و پیامدهایی برای کشاورزان، دامداران و...

03/12/11 11:45

تغییر اقلیم و پیامدهای آن بر سلامت و بیماری‌های گوارشی

https://ier-ccchr.dums.ac.ir/آرشیو-رویدادها/تغییر-اقلیم-و-پیامدهای-آن-بر-سلامت-و-بیماری‌های-گوارشی

امنیت غذایی: خطر سوءتغذیه و قحطی به دلیل کاهش تولید غذا افزایش پیدا کند. ۲. امنیت آب: افزایش تعداد افرادی که با کمبود آب مواجه هستند. ۳. افزایش عفونت‌ها: افزایش بارش‌های شدید و سیلاب‌ها منجر به افزایش عفونت‌های روده‌ای و هپاتیت...

03/10/18 10:39

تأثیر تغییر اقلیم بر استفاده از آفت کش ها

https://ier-ccchr.dums.ac.ir/آرشیو-رویدادها/تأثیر-تغییر-اقلیم-بر-استفاده-از-آفت-کش-ها

امنیت غذایی تضمین شود و درعین‌حال خطرات سلامتی مرتبط با باقی‌مانده‌های شیمیایی کاهش یابد. همچنین لزوم تحقیقات بیشتر برای بررسی این تعاملات مورد تأکید است تا شیوه‌های کشاورزی بهتری در یک اقلیم در حال تغییر ارائه شود. توصیه‌ها...

03/10/05 09:13

تأثیرات اجتماعی تغییر اقلیم

https://ier-ccchr.dums.ac.ir/آرشیو-رویدادها/تأثیرات-اجتماعی-تغییر-اقلیم

امنیت غذایی" تأثیر منفی دارد. افزایش دما و تغییر الگوی بارش موجب کاهش تولیدات کشاورزی می‌شود و به‌ویژه در کشورهای در حال توسعه که اقتصاد آن‌ها به کشاورزی وابسته است، می‌تواند به کاهش امنیت غذایی و افزایش سوءتغذیه منجر شود. افزایش حوادث...

03/08/19 12:54

دسترسی سریع
دسترسی سریع
میز خدمات الکترونیک
تنظیمات قالب